Bouwen op de grens van water kunnen we als geen ander!

Bij Van Hese Hout- en Waterbouw richten we ons op het ontwerpen, bouwen en onderhouden van robuuste en duurzame waterbouwkundige constructies. Brugconstructies, oeverconstructies, steigers, stuwen, en gemalen, elk ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten en de omgeving.

Direct contact

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan of neem contact op middels de onderstaande contactgegevens.

Brugconstructies

Bruggen vormen vitale verbindingen over waterwegen, die niet alleen de mobiliteit vergroten maar ook economische en sociale interacties faciliteren. Van Hese Hout- en Waterbouw specialiseert zich in het ontwerpen en realiseren van brugconstructies die esthetiek combineren met functionaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Oeverconstructies

Oeverconstructies zijn van cruciaal belang voor de bescherming van waterwegen en de preventie van erosie. Ze vormen de basis voor het behoud van landschappen en het veiligstellen van omliggende infrastructuren. Van Hese Hout- en Waterbouw ontwikkelt en implementeert oplossingen voor oeverversteviging en -bescherming, rekening houdend met ecologische balans en landschappelijke waarde, om zo de impact op het milieu te minimaliseren en biodiversiteit te bevorderen.

Steigers

Steigers spelen een sleutelrol in de toegankelijkheid en het gebruik van watergebieden, zowel voor commerciële als recreatieve doeleinden. Wij ontwerpen en bouwen duurzame steigerconstructies die veiligheid en functionaliteit bieden voor havens, jachthavens, en particuliere waterkanten. Onze op maat gemaakte steigers zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke locatie, rekening houdend met de lokale omstandigheden en gebruikersvereisten.

Stuwen en Gemalen

Stuwen en gemalen zijn fundamenteel voor waterbeheer en -controle, essentieel voor het reguleren van waterstanden, irrigatie, en overstromingsbeheersing. Van Hese Hout- en Waterbouw biedt geavanceerde oplossingen voor het ontwerp, de bouw, en het onderhoud van deze structuren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën om efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen. Onze projecten dragen bij aan de bescherming van landschappen en gemeenschappen tegen de effecten van klimaatverandering en watergerelateerde risico’s.

Ontdek onze indrukwekkende projecten. Van duurzame houtconstructies en innovatieve waterwerken tot solide betonbouw en infrastructuurprojecten. Elk project weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, gerealiseerd door ervaren vakmensen.

Bij Van Hese Hout- & Waterbouw zijn we VCA-gecertificeerd voor optimale veiligheid, FSC-gecertificeerd voor verantwoord houtgebruik, en werken we volgens de CO2-prestatieladder om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Deze certificeringen onderstrepen onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijke bouwpraktijken.

© Van Hese Hout- & Waterbouw 2024 | Algemene voorwaarden | Cookiebeleid | Privacy beleid
Realisatie: Steketee Online