CO2 prestatieladder

Onze zorg voor klanten, werknemers en milieu

Omdat veel van onze projecten midden in de natuur plaatsvinden, vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij een duurzame wereld. Ieder jaar leggen we onze activiteiten en doelstellingen weer tegen de meetlat voor ons Energiemanagement Programma. Deze doelstelling zijn vooral gericht op het reduceren van CO2 uitstoot.

De voortgang van onze CO2 reductie wordt op meerdere momenten per jaar gecontroleerd om te zien of deze nog overeenkomt met de gestelde doelen.

Omdat we vastbesloten zijn om vast te houden aan de CO2 prestatieladder hebben we hiervoor een intentieverklaring opgesteld. Deze intentieverklaring is hier binnenkort te downloaden.

Reductiedoelstellingen

Footprint analyses

Sector- en keteninitiatieven

Bij Van Hese Hout- en Waterbouw zijn we trots op ons werk en onze bijdrage aan de infrastructuur van morgen. We begrijpen het belang van nauwkeurigheid, duurzaamheid, en innovatie in elk project dat we ondernemen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw infrabouwprojecten kunnen ondersteunen met onze expertise en toewijding.

Van tekening naar complete uitvoering

Gespecialiseerd in circulair bouwen

Eigen materieel en vakmensen

Gerealiseerde projecten

Van Hese Hout- & Waterbouw b.v.

Van Hese Hout- & Waterbouw is een VCA 2 sterren en FSC gecertificeerd aannemingsbedrijf in de Bouw, Grond-, Weg-, en Waterbouw. De nadruk ligt bij onze activiteiten op duurzaam bouwen, waarbij zoveel mogelijk materialen worden hergebruikt of bio-based zijn. Op die manier dragen we graag ons steentje bij aan het toekomstbestendig omgaan met onze planeet.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.