WATERBOUW

Bouwen op de grens van water kunnen we als geen ander!

Bij Van Hese Hout- en Waterbouw richten we ons op het ontwerpen, bouwen en onderhouden van robuuste en duurzame waterbouwkundige constructies. Brugconstructies, oeverconstructies, steigers, stuwen, en gemalen, elk ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten en de omgeving.

Brugconstructies

Bruggen vormen vitale verbindingen over waterwegen, die niet alleen de mobiliteit vergroten maar ook economische en sociale interacties faciliteren. Van Hese Hout- en Waterbouw specialiseert zich in het ontwerpen en realiseren van brugconstructies die esthetiek combineren met functionaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Oeverconstructies

Oeverconstructies zijn van cruciaal belang voor de bescherming van waterwegen en de preventie van erosie. Ze vormen de basis voor het behoud van landschappen en het veiligstellen van omliggende infrastructuren. Van Hese Hout- en Waterbouw ontwikkelt en implementeert oplossingen voor oeverversteviging en -bescherming, rekening houdend met ecologische balans en landschappelijke waarde, om zo de impact op het milieu te minimaliseren en biodiversiteit te bevorderen.

Steigers

Steigers spelen een sleutelrol in de toegankelijkheid en het gebruik van watergebieden, zowel voor commerciële als recreatieve doeleinden. Wij ontwerpen en bouwen duurzame steigerconstructies die veiligheid en functionaliteit bieden voor havens, jachthavens, en particuliere waterkanten. Onze op maat gemaakte steigers zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke locatie, rekening houdend met de lokale omstandigheden en gebruikersvereisten.

Stuwen en Gemalen

Stuwen en gemalen zijn fundamenteel voor waterbeheer en -controle, essentieel voor het reguleren van waterstanden, irrigatie, en overstromingsbeheersing. Van Hese Hout- en Waterbouw biedt geavanceerde oplossingen voor het ontwerp, de bouw, en het onderhoud van deze structuren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën om efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen. Onze projecten dragen bij aan de bescherming van landschappen en gemeenschappen tegen de effecten van klimaatverandering en watergerelateerde risico’s.

Bij Van Hese Hout- en Waterbouw zijn we trots op ons werk en onze bijdrage aan de infrastructuur van morgen. We begrijpen het belang van nauwkeurigheid, duurzaamheid, en innovatie in elk project dat we ondernemen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw infrabouwprojecten kunnen ondersteunen met onze expertise en toewijding.

Van tekening naar complete uitvoering

Gespecialiseerd in circulair bouwen

Eigen materieel en vakmensen

Gerealiseerde projecten

Van Hese Hout- & Waterbouw b.v.

Van Hese Hout- & Waterbouw is een VCA 2 sterren en FSC gecertificeerd aannemingsbedrijf in de Bouw, Grond-, Weg-, en Waterbouw. De nadruk ligt bij onze activiteiten op duurzaam bouwen, waarbij zoveel mogelijk materialen worden hergebruikt of bio-based zijn. Op die manier dragen we graag ons steentje bij aan het toekomstbestendig omgaan met onze planeet.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.