HOUTBOUW

Bijzondere en unieke constructies; daar zijn we goed in!

Houtbouw speelt een cruciale rol in de hedendaagse infrastructuur door het bieden van milieuvriendelijke, esthetisch aantrekkelijke en functionele bouwoplossingen. Bij Van Hese Hout- en Waterbouw specialiseren we ons in het ontwerpen en uitvoeren van diverse houtbouwprojecten, waaronder casco houtbouw, vlonderconstructies, duintrappen, en strandpaviljoenen.

Casco Houtbouw

Deze methode, waarbij de basisstructuur van gebouwen in hout wordt opgetrokken, combineert traditionele bouwtechnieken met moderne ontwerpinzichten. Het resultaat is energie-efficiënte, duurzame constructies die niet alleen ecologisch verantwoord zijn, maar ook warmte en comfort uitstralen. Onze casco houtbouwprojecten variëren van woningen en kantoren tot openbare gebouwen, allemaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Vlonderconstructies

Vlonderconstructies zijn een essentieel onderdeel van onze houtbouwexpertise. Deze constructies bieden veelzijdige oplossingen voor buitenruimtes, waaronder terrassen, loopbruggen en steigers. Onze vlonderconstructies zijn ontworpen om naadloos op te gaan in hun natuurlijke omgeving, met een focus op duurzaamheid, veiligheid en esthetiek. Of het nu gaat om een privéterras of een openbare loopbrug, Van Hese Hout- en Waterbouw levert vakmanschap dat de tand des tijds zal doorstaan.

Duintrappen

Duintrappen vereisen een speciale benadering van ontwerp en constructie, gezien hun blootstelling aan de elementen We hebben uitgebreide ervaring in het creëren van duurzame en veilige duintrappen die de natuurlijke schoonheid van de kustlandschappen versterken. Onze op maat gemaakte duintrappen bieden niet alleen toegang tot stranden en duingebieden, maar dragen ook bij aan de bescherming en het behoud van deze kwetsbare ecosystemen.

Strandpaviljoenen

Onze houtbouwtechnieken voor strandpaviljoenen focussen op het optimaliseren van binnen- en buitenruimtes, terwijl we tegelijkertijd duurzaamheid en weerbestendigheid garanderen. Elk project wordt aangepast aan de unieke eisen van onze klanten en de specifieke kenmerken van de locatie, om zo een perfecte balans te vinden tussen functionaliteit, comfort en stijl. Bij Van Hese Hout- en Waterbouw zetten we ons in voor het leveren van superieure houtbouwprojecten die de waarde van elke locatie verhogen. Onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we uw visie op houtbouw kunnen realiseren met onze expertise en passie voor bouwen met hout.

Bij Van Hese Hout- en Waterbouw zijn we trots op ons werk en onze bijdrage aan de infrastructuur van morgen. We begrijpen het belang van nauwkeurigheid, duurzaamheid, en innovatie in elk project dat we ondernemen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw infrabouwprojecten kunnen ondersteunen met onze expertise en toewijding.

Van tekening naar complete uitvoering

Gespecialiseerd in circulair bouwen

Eigen materieel en vakmensen

Gerealiseerde projecten

Van Hese Hout- & Waterbouw b.v.

Van Hese Hout- & Waterbouw is een VCA 2 sterren en FSC gecertificeerd aannemingsbedrijf in de Bouw, Grond-, Weg-, en Waterbouw. De nadruk ligt bij onze activiteiten op duurzaam bouwen, waarbij zoveel mogelijk materialen worden hergebruikt of bio-based zijn. Op die manier dragen we graag ons steentje bij aan het toekomstbestendig omgaan met onze planeet.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.