HOUTZAGERIJ

Koploper in recycling van tropisch hardhout (in- en verkoop)

Hergebruik van hout en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. We creëren waarde uit bestaand hout door middel van innovatieve verwerkingsmethoden, waaronder de sloop van bestaande constructies, herzagen, schaven, en frezen.

Eigen zagerij

Onze eigen zagerij is uitgerust met geavanceerde machines die ons in staat stellen om hout efficiënt te verwerken en aan te passen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Door het direct beheren van het zaagproces, kunnen we de kwaliteit van ons hout waarborgen en zorgen voor een optimale voorbereiding voor verdere verwerking.

Duurzaam hergebruik van hout

Duurzaamheid staat centraal in onze bedrijfsvoering. We zetten ons in voor het hergebruiken van tropisch hardhout afkomstig van de sloop van bestaande constructies. Dit vermindert niet alleen de behoefte aan nieuw gekapt hout, maar draagt ook bij aan het verminderen van afval. Door hout te herzagen, schaven en frezen, geven we het een nieuw leven en verminderen we de impact op onze planeet.

Circulair

We hanteren een circulaire benadering in al onze processen, van het verkrijgen van hout tot de uiteindelijke levering van onze producten. Dit betekent dat we voortdurend streven naar manieren om hout te hergebruiken en te recyclen, waarbij we de levenscyclus van materialen verlengen en de noodzaak voor nieuwe grondstoffen verminderen.

Houthandel en levering

Een breed assortiment aan tropisch hardhout dat geschikt is voor diverse toepassingen. Onze klanten kunnen profiteren van onze deskundigheid in het selecteren van het juiste hout voor hun projecten, evenals onze flexibele leveringsopties die zorgen voor een tijdige en efficiënte levering op maat.

Maatwerk

Wij begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Of het nu gaat om het herzagen van hout tot specifieke afmetingen, het schaven voor een gladde afwerking, of het frezen van unieke patronen, ons team van ervaren vakmensen staat klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Bij Van Hese Hout- en Waterbouw zijn we trots op ons werk en onze bijdrage aan de infrastructuur van morgen. We begrijpen het belang van nauwkeurigheid, duurzaamheid, en innovatie in elk project dat we ondernemen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw infrabouwprojecten kunnen ondersteunen met onze expertise en toewijding.

Van tekening naar complete uitvoering

Gespecialiseerd in circulair bouwen

Eigen materieel en vakmensen

Impressie

Van Hese Hout- & Waterbouw b.v.

Van Hese Hout- & Waterbouw is een VCA 2 sterren en FSC gecertificeerd aannemingsbedrijf in de Bouw, Grond-, Weg-, en Waterbouw. De nadruk ligt bij onze activiteiten op duurzaam bouwen, waarbij zoveel mogelijk materialen worden hergebruikt of bio-based zijn. Op die manier dragen we graag ons steentje bij aan het toekomstbestendig omgaan met onze planeet.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.