INFRABOUW

Kleine of grote infra-constructies: wij weten de weg!

Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van eigen mensen bieden wij een breed scala aan diensten aan die essentieel zijn voor de ontwikkeling en het onderhoud van robuuste en duurzame infrastructuur. Onze expertise omvat grondverzet, wegenbouw en straatwerk, realisatie van kunstwerken, en de installatie van straatmeubilair.

Grondverzet

Grondverzet vormt de basis van elk infra-bouwproject. Of het nu gaat om het voorbereiden van de grond voor een nieuw project, het egaliseren van terreinen, of het uitgraven van funderingen, Van Hese Hout- en Waterbouw heeft de kennis, de ervaring, en het materieel om deze belangrijke eerste stap met precisie uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat de locatie perfect is voorbereid voor de volgende fase van uw project.

Wegenbouw en Straatwerk

Opgericht in het jaar 2009 door de broers Ronald en Danny van Hese, samen goed voor meer dan 60 jaar werkervaring in de bouw- en infrabranche. Wat ons uniek maakt: onze persoonlijke en directe aanpak! We steken graag de handen uit de mouwen en denken mee om tot de beste oplossingen te komen. En natuurlijk een gespecialiseerd en betrouwbaar team van eigen mensen, een goed uitgeruste eigen werkplaats en wagen- en machinepark. En niet te vergeten onze enorme voorraad circulaire bouwmaterialen, waaronder ca. 500m3 hardhout; direct beschikbaar voor uw project!

Kunstwerken

Kunstwerken zoals bruggen, viaducten, en tunnels zijn vaak de meest zichtbare en indrukwekkende aspecten van infrabouwprojecten. Bij Van Hese Hout- en Waterbouw begrijpen we het belang van deze structuren niet alleen als functionele elementen, maar ook als iconische ‘landmarks’. Wij leveren maatwerkoplossingen die esthetiek en functionaliteit combineren, met respect voor de omgeving en de natuur.

Straatmeubilair

Straatmeubilair speelt een essentiële rol in de bruikbaarheid van openbare ruimtes. Van Hese Hout- en Waterbouw levert en installeert een breed assortiment aan straatmeubilair, van bankjes en afvalbakken tot verlichting en verkeersborden. Onze producten zijn ontworpen om duurzaam, veilig, en in harmonie met hun omgeving te zijn, om zo de kwaliteit van het stedelijk leven te verbeteren.

Bij Van Hese Hout- en Waterbouw zijn we trots op ons werk en onze bijdrage aan de infrastructuur van morgen. We begrijpen het belang van nauwkeurigheid, duurzaamheid, en innovatie in elk project dat we ondernemen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw infrabouwprojecten kunnen ondersteunen met onze expertise en toewijding.

Van tekening naar complete uitvoering

Gespecialiseerd in circulair bouwen

Eigen materieel en vakmensen

Gerealiseerde projecten

Van Hese Hout- & Waterbouw b.v.

Van Hese Hout- & Waterbouw is een VCA 2 sterren en FSC gecertificeerd aannemingsbedrijf in de Bouw, Grond-, Weg-, en Waterbouw. De nadruk ligt bij onze activiteiten op duurzaam bouwen, waarbij zoveel mogelijk materialen worden hergebruikt of bio-based zijn. Op die manier dragen we graag ons steentje bij aan het toekomstbestendig omgaan met onze planeet.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.